3FM nieuws

Exclusief Måneskin fan event op 7 oktober: 3FM is erbij!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Exclusief Måneskin fan event op 7 oktober: 3FM is erbij!

Volgend jaar komen de Songfestivalwinnaars pas naar Nederland om een concert te spelen, maar volgende week kun je ook al een beetje de Måneskin experience meemaken! De Italiaanse rockband organiseert op 7 oktober een exclusief fan event op meerdere locaties in Europa, en dankzij 3FM hoef jij er niks van te missen.

Dat de Måneskin-fans toegewijd zijn, dat is geen verrassing: toen ze deze zomer langs kwamen bij 3FM, stonden meer dan honderd fans ineens voor de deur van de studio om de band te verwelkomen. En de show die de winnaars van het Eurovisie Songfestival volgend jaar in de AFAS Live in Amsterdam spelen, was al binnen 3 minuten uitverkocht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fan event

Speciaal voor deze toegewijde fans houdt de Italiaanse rockband volgende week meerdere fan events in Europa, en 3FM is erbij! Op 7 oktober wordt het Nederlandse Måneskin fan event gehouden in Patronaat Haarlem, en 3FM-dj Vera Siemons gaat erheen om live verslag te doen. Haar collega Olivier Bakker zal diezelfde dag ook naar een Måneskin fan event gaan, op een nog geheime locatie in Europa. Daar hoor je op 7 oktober dus alles over, live op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe single

Wat er precies tijdens de fan events gaat gebeuren is nog niet bekend. Wel maakte de band al bekend dat ze een dag later, op 8 oktober, haar nieuwe single ‘Mammamia’ zal uitbrengen.

Wil je meer weten over deze mysterieuze fan events? Houd dan de social media van Måneskin en 3FM in de gaten. En luister op 7 oktober naar 3FM voor het live verslag van Vera en Olivier!

Ster advertentie
Ster advertentie