3FM nieuws

Loma Vista van Family Of The Year is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Loma Vista van Family Of The Year is 3FM Album van de Week

Het tweede album van Family Of The Year, Loma Vista, is uitgeroepen tot 3FM Album van de Week! Beluister hier de plaat en beantwoord de prijsvraag om 'm te winnen.

Family Of The Year bestaat uit vier mannen en een vrouw en is gevestigd in Los Angeles, Californië. In 2012 bracht de band het album Loma Vista uit, met daarop de single 'Hero'. 'Hero' werd vorige maand al uitgeroepen tot 3FM Megahit en nu krijgt de gehele plaat de titel 3FM Album van de Week!

Trots op Loma Vista

Loma Vista is het tweede album van de band. In 2009 kwamen ze met hun debuut Songbook. Family Of The Year is trots op het eindresultaat van hun tweede album. "We hebben hard gewerkt en het is een grote prestatie voor ons allemaal. We hebben allemaal onze bijdrage geleverd tijdens het schrijven en opnemen van het album. En nu spelen we onze liedjes live. Het voelt goed dat mensen reageren op onze muziek, het is leuk om dat te zien," vertelde Christina van de band in een Spring Jam interview.

Family Of The Year - 'Hero'

Op Loma Vista is de single 'Hero' te vinden. Dit betekent de definitieve doorbraak van de band en ze verschijnen regelmatig in grote Amerikaanse late night shows. Ook bij de 3FM DJ's viel de single in de smaak en zij drukten er de stempel 3FM Megahit op.

3FM geeft Loma Vista weg

Wil jij het album Loma Vista van Family Of The Year winnen? Doe dan mee aan de prijsvraag!

>> Win 3FM Album van de Week: Loma Vista

Beluister 3FM Album van de Week Loma Vista via 3voor12 Luisterpaal

Beluister 3FM Album van de Week Loma Vista via Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie