3FM nieuws

Mr. Probz ontvangt eerste gouden plaat

  1. Nieuwschevron right
  2. Mr. Probz ontvangt eerste gouden plaat

De dag van Mr. Probz kon dinsdagochtend 23 juli niet meer stuk, want Giel maakte hem blij met een gouden plaat voor zijn single 'Waves'.

Yes! Dennis Princewell Stehr a.k.a. Mr. Probz heeft zijn allereerste gouden plaat in de pocket! Giel reikte de award dinsdagochtend 23 juli uit voor zijn single 'Waves', die eerder uitgeroepen werd tot 3FM Megahit. Het nummer is inmiddels meer dan 10.000 keer verkocht.

'Waves' meest gedraaide Nederlands product op Spotify

Giel had Mr. Probz met zijn zwembroekje naar de studio gelokt voor een zogenaamde 'zomerhitverkiezing', maar daar was natuurlijk helemaal niks van waar. 'Waves' is momenteel al meer dan 10.000 keer verkocht en zelfs het meest gedraaide Nederlandse product op Spotify.

Gouden plaat voor Mr. Probz

Dat betekent dus een 'golden award' voor Mr. Probz, die de plaat met twinkelende oogjes in ontvangst nam. Hij wist niet zo goed wat hij moest zeggen, maar blij was 'ie natuurlijk wel!

Mr. Probz krijgt gouden plaat voor 'Waves'

Giel besloot de live-uitvoering van 'Waves' nog een keer te draaien, zodat Mr. Probz een beetje tot rust kon komen. Check de beelden van dit eerdere optreden hieronder.

Mr. Probz live bij Giel - 'Waves'

Ster advertentie
Ster advertentie