3FM nieuws

Line-up bekend Extrema Outdoor

  1. Nieuwschevron right
  2. Line-up bekend Extrema Outdoor
Het is alweer de veertiende editie van het dancefestival, dat plaats gaat vinden op het recreatiestrand van Aquabest in Best.
18 juli 2009 is het weer de dag van de extremen! Zo kom je grote namen als Deadmea5, James Zabiela, Miss Kittin & The Hacker en Tiga tegen op het outdoor festival.

Host

Het feest wordt gehost door Ed Banger, bekend als het Franse electrolabel van onder meer Mehdi, Busy P en Justice. Het programma van Extrema heeft uiteenlopende namen. De organisatie van het festival is zeer gesteld op kwalitatieve house, dat gegeven is ook terug te zien in de line-up.

Line-up

Veel buitenlandse dance-artiesten zoals Axwell, Steve Angello, James Holden, Sander Kleinenberg en Dace Clarke vertegenwoordigen het internationale programma. Maar ook Neerlands trots als Housequake, Benny Rodrigues, Joris Voorn, Remy en Sunnery James & Ryan Marciano mogen niet ontbreken aan de line-up van Extrema.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit spetterende festival gaat hard. De eerste Early Bird-tickets waren al binnen twee weken uitverkocht! De reguliere verkoop gaat ook goed, de helft van alle kaarten zijn de winkels al uitgevlogen. De tickets zijn voor een bedrag van €57,50 (exclusief fee) te verkrijgen via internet of in de winkel.


WIl je de volledige line-up van Extrema Outdoor? Of informatie over de tickets? Klik dan hier voor de site van Extrema Outdoor.
Ster advertentie
Ster advertentie