3FM nieuws

Pulp-zanger Jarvis Cocker maakt filmmuziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Pulp-zanger Jarvis Cocker maakt filmmuziek
Jarvis Cocker, oud-frontman van de band Pulp, heeft een aantal nummers geschreven voor een comedyfilm. 'Get Him to the Greek', luidt de titel van deze film.De film is een vervolg op de comedy ´Forgetting Sarah Marshall´ uit 2008.

Gekkigheid
Cocker noemt wat hij heeft geproduceerd "rather silly, but it's a silly film".

Cocker solo
Sinds het uit elkaar gaan van Pulp in 2001 houdt Cocker zich met diverse soloprojecten bezig. Vorige week kwam er met een uitverkochte show in Brooklyn een einde aan een korte tour van Cocker ter promotie van zijn tweede solo album Further Complications.

L'Expériment
In Parijs stonden Cocker en band in een kunstgalerij. Daar konden mensen ideeën aandragen voor songs, zelf een instrument meebrengen en meedoen met de band en verzorgde de band muziek voor yoga- en pilateslessen. Bovendien waren er workshops voor kinderen.

Dit beviel zo goed dat Cocker zijn experiment in Parijs van enkele maanden geleden opnieuw wil uitvoeren in Londen, in november.

Pulp-reünie
De ontzettend Britse zanger geeft toe dat hem vaak mogelijkheden voor een Pulp-reünie worden geboden. Vooralsnog wilde hij dit nog niet, maar daar komt misschien verandering in. “Ik kan maar beter snel beslissen, anders word ik te oud.”, aldus Cocker.


>> Meer over Pulp
Ster advertentie
Ster advertentie