3FM nieuws

Alleskunner Jack Garratt is nu ook model voor zijn eigen merchandise

  1. Nieuwschevron right
  2. Alleskunner Jack Garratt is nu ook model voor zijn eigen merchandise

Zanger, producer en looppedal-maestro Jack Garratt heeft meer talent dan we tot nu toe dachten. Naast muzikale skills blijkt hij ook over een gemeen goed modellenloopje te beschikken.

© Daniel A. Harris Photography

Jack Garratt is een one man band: maar als je niet beter zou weten, zou je denken dat er vijf man op het podium staat bij zijn shows. Nope, Jack doet alles zelf. In z'n uppie. En met die 'ik wil het zelluf doen'-attitude is hij verder aan de slag gegaan, want hij is nu ook model voor zijn eigen merchandise!

Jack Garratt showt zijn eigen merch

Of hij nu een trui, een linnen tas of pet aan moet prijzen, Jack draait z'n hand er niet voor om. Met een ongelooflijke souplesse showt Jack de items, uiteraard voorzien door perfect passende achtergrondmuziek: 'Stayin' Alive' van de Bee Gees. Ha, ha, ha, ha...

Hier is 'ie met een longsleeve trui en 'dad hat'.

merch available at all shows

Een video die is geplaatst door Jack Garratt (@jackgarratt) op 5 Nov 2016 om 12:58 PDT


Daarna dit. Let vooral even op de smooth draai.

merch available at all shows Tee by @omgidrawedit

Een video die is geplaatst door Jack Garratt (@jackgarratt) op 5 Nov 2016 om 12:59 PDT


En hier zien we Jack als Griekse god in een trui waarop hij bovenop een hond zit. Joe!

merch available at all shows Jumper designed by @utace

Een video die is geplaatst door Jack Garratt (@jackgarratt) op 5 Nov 2016 om 1:00 PDT


Of het hem een modellencarrière voor Chanel zal opleveren betwijfelen we, maar het is in ieder geval tof om te zien dat niet iedere topartiest zichzelf zo fucking serieus neemt.

Jack Garratt en 3FM

Jack en 3FM zijn goede vriendjes. De single 'Breathe Life' werd in januari 2016 benoemd tot 3FM Megahit en Jack kwam gezellig langs in de studio tijdens Eurosonic en Lowlands. 3FM-DJ Michiel Veenstra vroeg hem tijdens Lowlands welke vijf nummers het belangrijkst voor hem waren. Dat werd uiteindelijk een lijst van.. ehh.. veertien nummers. Meer dan genoeg muziekliefde om naar te luisteren, dus!

3FM-DJ Roosmarijn Reijmer is ook een liefhebber van Jack Garratt. Waar denkt zij aan als ze z'n naam voorbij ziet komen?

"Baard! Check z'n baard! Je herkent hem van verre. En wat hij goed doet is dance, pop en songwriting combineren, maar altijd met het liedje voorop."

En dat ziet er live dan ongeveer zo uit.

Jack Garratt - 'Worry' live

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie