3FM nieuws

Daimy Lotus met 'Over You' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Daimy Lotus met 'Over You' in de 3FM Live Box

Vandaag kreeg Sanders Vriendenteam bezoek van een oude bekende! Daimy Lotus, die in 2014 werd uitgeroepen tot 3FM Talent met haar hit 'Cannonball', kwam langs. In de 3FM Live Box speelde ze haar nieuwste single 'Over You'. Met Sander bespreekt ze waar ze de afgelopen jaren mee bezig is geweest en uiteraard vertelt ze waar haar nieuwste track over gaat.

'Over You'

De track gaat over de ex vriendin van Daimy's huidige vriend. Ze vertelt aan Sander hoe de ex vriendin haar bleef stalken op sociale media. "Tot op een zekere hoogte kan ik dit van me af zetten maar soms is het te veel", vertelt ze. "Ze doet zoiets niet omdat ze fan van me is natuurlijk."

'Over You' heeft Daimy gebruikt om de emoties die ze hierbij voelde echt van zich af te schrijven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug van weggeweest

De afgelopen jaren hebben we weinig van Daimy gehoord. Dit kwam doordat ze zelf niet zo goed wist wat ze wilde doen. Hierom schreef ze vooral tracks voor anders artiesten of werkte ze samen met artiesten als Dimitri Vegas en Markus Schulz. In 2019 begon de zangeres langzaam weer behoefte te voelen om eigen muziek te maken.

Nu is ze terug met popmuziek met een punch, zoals ze het zelf noemt. We mogen dit jaar een hoop releases van Daimy verwachten!

Ster advertentie
Ster advertentie