3FM nieuws

Kubus en BangBang openen winkel

  1. Nieuwschevron right
  2. Kubus en BangBang openen winkel
Het synth-hop duo Kubus & BangBang opent een platenzaak in Amsterdam.
Dog's Bollocks
De platenzaak heet Dog's Bullocks, net als het platenlabel van Kubus & BangBang. Dog's Bollocks streeft ernaar de underground artiest nieuwe mogelijkheden te bieden voor promotie en verkoop van hun muziek. Tegelijkertijd hoopt Dog's Bollocks in samenwerking met de muzikale gemeenschap een steentje bij te dragen in het gevecht tegen de vreselijke ziekte kanker.

Eigen beheer
Ze richten zich op artiesten die in eigen beheer muziek uitbrengen. En de muziek wordt niet ingekocht, maar wordt verkocht in consignatie. Of te wel de opbrengst van de cd's wordt verdeeld tussen winkel en artiest en als het niet verkocht wordt, gaan de cd's terug naar de artiest, zonder extra kosten.

Scate4Cancer
Maar dat is nog niet alles. Het streven is dan van elk verkocht item 1 euro naar het goede doel Skate4Cancer gaat. Kubus & BangBang zijn ambassadeurs van dit goede doel dat strijdt tegen kanker.

Optredens
Naast muziek verkopen ze ook kleding en zijn er ook exclusieve sneekers te koop. Ook is er ruimte voor indoor optredens. Die worden gefilmd en geplaatst op dogsbollocks.nl.

>> Meer info
Ster advertentie
Ster advertentie