3FM nieuws

Hoogtepunten van het afgelopen 3FM jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoogtepunten van het afgelopen 3FM jaar
Er is weer veel gebeurd bij 3FM dit jaar! Naast het veertig jarig bestaan van de zender waren er vele andere hoogtepunten die voorbij kwamen dit jaar.
EventUitleg
80s RequestTerugblik naar de jaren '80. Met 80s Requests en aan het einde van de week Levend Pacman!
90s RequestTerugblik naar de jaren '90. Met 90s Requests en aan het einde van de week Levend Super Mario!
Giel mobiel 2.0 De Giel mobiel versie 2.0 trok weer door het land. Vraag blijft altijd: Wie heeft toch de Giel Mobiel?
3FM Studio op Lowlands3FM was op Lowlands. Dit jaar met een mobiele radio-studio. Er werd live vanuit Biddinghuizen verslag gedaan op 3FM.
40 jarig bestaan3FM bestond dit jaar 40 jaar! Reden genoeg om eens terug te blikken en nog meer reden voor een feestje. Naar wij dachten...
3FM AwardsIn Panama in Amsterdam werden dit jaar de 3FM Awards uit gereikt.
Coldplay popsecret concertVoor enkele gelukkige fans van Coldplay ging een wens in vervulling. 3FM organiseerde een intiem concert van Coldplay in de Melkweg in Amsterdam.
Oasis concertOasis trad op bij tdat's Live! Het weekelijkse BNN programma dat door Eric Corton gepresenteerd wordt bood een podium voor een intiem concert van de bekende Britse band.
Een uniek concert van Jamie Cullum in een huiskamer in Hilversum. Een gelukkige prijswinnares moest haar huiskamer verbouwen, maar dan heb je ook wel wat!
Marconie Awards3FM won maar liefst 3 Marconi's! Giel werd beste DJ, Sander Lantinga beste aankomend talent en Serious Request 2004 voor Darfur was het beste radioprogramma!
Serious RequestDe Serious Request voor Congo werd een ongelooflijk succes! Giel, WOut en Gerard haalden maar liefst 1.203.549 euro op voor Congo. De regering deed daar nog eens 1 miljoen Euro bij!
Ster advertentie
Ster advertentie