Naar homepage
3FM nieuws

Onuitspreekbare titels & artiesten: Sander doet een poging

  1. Nieuwschevron right
  2. Onuitspreekbare titels & artiesten: Sander doet een poging

Je wilt er als artiest toch een beetje uitspringen in de muziekwereld, dus kies je een naam of songtitel die lekker gek is zodat 'ie goed blijft hangen. Maar ja... Dan eindig je dus met dingen als 3OH!3 en 'Fluorescent Adolescent'. Hoe spreek je deze dingen nog normaal uit?!

Sander doet een poging

'Fluorescent Adolescent' van Arctic Monkeys komt er nog wel netjes uit, maar bij Xander de Buisonjé wordt al lastiger. En dan hebben we het nog niet over Camila Cabello gehad: hoe Spaans moet dat precies klinken?

Andere pijnpuntjes

Bon Iver
Bij deze moet je echt oppassen... Mocht je dit ooit verkeerd uitspreken in het bijzijn van een Bon Iver-fan dan heb je een probleem. Dus knoop het in je oren voor eens en voor altijd: het is niet Bon Ajver! Nee, je spreekt het uit op z'n Frans. Het is dus Bon Ivèr. Mais oui!

Hozier
Hosjee, Hachee, hosier, hoosier, hosjer? Het maakt Andrew Hozier-Byrne allemaal niet zoveel uit. Zolang er over hem gesproken wordt, vindt hij het prima! It's as easy as that. Maar toch vertelt de Ierse zanger nog even aan iHeart Radio hoe je zijn naam uitspreekt:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chvrches
Ho eens effe... Hoe spreek je vijf medeklinkers achter elkaar uit?! Niet en dat hoeft gelukkig ook niet dus. Je spreekt het gewoon uit als kerken, in het meervoud en in het Engels.

Heb jij nog toevoegingen? Laat ze achter in de Facebook-comments!

Ster advertentie
Ster advertentie