3FM nieuws

Dotan ook op kandidatenlijstje Eurovisie Songfestival 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan ook op kandidatenlijstje Eurovisie Songfestival 2015

Naast Alain Clark zou ook singer-songwriter Dotan op het kandidatenlijstje voor het Eurovisie Songfestival 2015 staan.

Volgens een goed geïnformeerde bron van de krant Metro zou Dotan één van de drie mogelijke artiesten zijn die Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival van 2015 in Wenen.

Dotans manager Matthijs Boon bevestigt het gerucht niet, maar geeft ook aan dat hij geen 'nee' zou zeggen tegen deelname aan het Eurovisie Songfestival. Ook de AvroTros, die de deelnemers selecteert, kan niets zeggen over Dotans mogelijke plek op het kandidatenlijstje.

3FM Serious talent Dotan zit niet stil

Dat Dotan niet stil heeft gezeten, heeft de AvroTros dus blijkbaar ook opgemerkt. Nadat hij in 2011 tot 3FM Serious Talent werd benoemd en zijn nummer 'This Town' tot 3FM Megahit werd uitgeroepen, ging het hard met de singer-songwriter.

Dotan kwam in 2014 na drie jaar terug met zijn nieuwe album 7 Layers. De single 'Home' werd ook benoemd tot 3FM Megahit en door Barend en Wijnand uitgeroepen tot het onofficiële WK-nummer van 2014. Van oktober tot december tourt Dotan door heel Nederland.

Alain Clark ook naar Eurovisie Songfestival

Eerder deze week maakte ook Alain Clark bekend dat hij Nederland wil gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival van 2015.

Ster advertentie
Ster advertentie