3FM nieuws

3FM Talent Personal Trainer wint Pop Stipendium tijdens ESNS 2023

foto: ESNS
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Personal Trainer wint Pop Stipendium tijdens ESNS 2023

Naast de Popprijs en de Pop Media Prijs, worden er nog meer leuke dingen uitgereikt tijdens ESNS. Zoals bijvoorbeeld De Pop Stipendium. Vorig jaar wonnen The Vices 'm en dit jaar gaat 3FM Talent Personal trainer met het stipendium van €10.000,- naar huis. Beloond door het Prins Bernhard Cultuurfonds om zich verder te kunnen ontwikkelen in hun muzikale carrière.

Pop Stipendium

Met het Pop Stipendium wil het Cultuurfonds een veelbelovend popartiest of popband bekronen en stimuleren zich verder te ontwikkelen. Drie artiesten (Personal Trainer, Bnnyhunna en Naaz) waren genomineerd op voordracht van een jury en de winnaar ontvangt een bedrag van € 10.000. De andere genomineerden ontvangen een bedrag van €1.000.

3FM Talent Personal Trainer ging deze editie met de prijs naar huis. De band bracht afgelopen jaar hun debuutalbum Big Love Blanket uit en gooide live ook hoge ogen. In de week van ESNS staan ze op zowel Eurosonic om zich aan het Europese publiek te presenteren als op Noorderslag voor de Nederlandse industrie.

Ster advertentie
Ster advertentie