3FM nieuws

MetMichiel bestaat 6 jaar!

  1. Nieuwschevron right
  2. MetMichiel bestaat 6 jaar!

Hang die slingers op en blaas de balonnen op, want het is feest! Je kunt namelijk alweer 6 jaar naar MetMichiel luisteren.

De afgelopen weken waren er wat fluctuaties in de presentatie van het programma door ziekte en vakantie, maar Michiel is net op tijd terug voor zijn eigen feestje. Deze hele week is het feest tussen 19.00 en 22.00 uur. Maandagavond werd Michiel al welkom geheten en alleen dat al was een feestje waard, maar het zes-jarig bestaan wordt deze hele week kei hard gevierd!


Michiel geeft extra veel muziek weg!

Deze week heb je nog meer reden om je oren te spitsen, want Michiel geeft elke avond een Spotify account weg! Wil jij dus een half jaar gratis en voor niks non-stop muziek luisteren, dan ben je bij MetMichiel aan het goede adres! Donderdagavond heeft Michiel nog een extra extra mooie prijs voor iedereen die goed opgelet heeft. Hij geeft dan namelijk een erg mooi audiosysteem winnen. Dan hoef je 3FM helemaal nooit meer te missen!

>> Ik wil muziek winnen!


NS Try Out Festival

Donderdagavond zal MetMichiel live vanaf Station Arnhem uitzenden, dus ga hem daar vooral even feliciteren met zijn zes-jarig bestaan!


Hoogtepuntjes

Die afgelopen 6 jaar MetMichiel was natuurlijk een groot hoogtepunt. Op de afgelopen 6 weken na toen Michiel even uit de running was natuurlijk... Michiel zelf vond zijn show vanaf de Noordpool in 2007 voor Noordpool.fm zijn ultieme hoogtepuntje! Wat was jouw persoonlijke MetMichiel hoogtepunt? En wat zou je nog wel eens terug willen horen/zien? Laat het ons hier weten!

Of feliciteer hem op MetMichiel.nl

Ster advertentie
Ster advertentie