3FM nieuws

Adele special guest van The Rolling Stones?

  1. Nieuwschevron right
  2. Adele special guest van The Rolling Stones?

Volgens de Britse krant The Sun is Adele door The Rolling Stones gevraagd als special guest voor hun Hyde Park-concerten in juli 2013.

The Sun schrijft dat ze het nieuws van een bron hebben die het volgende heeft gezegd: “The Stones would love to get Adele on with them. They want to make the Hyde Park shows a highlight of their tour, and her appearing would make it really special.”

Maar volgens The Guardian is hier niets van waar. Die krant schrijft dat het team van The Stones het nieuws ontkend heeft. Adele's mensen wilde geen commentaar geven op de geruchten.

'50/50 kans op Adele in Hyde Park'

In het bericht van The Sun staat ook de volgende citaat van zijn bron: “At the minute it's 50/50 that she’ll do it, but Mick is quietly confident he can pull it off. "It would be a massive coup, even for them, because she’s been a bit reclusive since her son Angelo James was born."

Dames in duet met Mick Jagger

Of het Adele wordt is dus nog maar de vraag, maar de kans is groot dat er wel een zangeres bij is in Hyde Park. Er hebben namelijk al meerdere bekende dames tijdens de huidige tour van The Rolling Stones met de mannen op het podium gestaan. Zo zongen o.a. Katy Perry, Gwen Steffani en Taylor Swift al een duet met Mick Jagger.

The Rolling Stones en Taylor Swift

Taylor stond maandag 3 juni (2013) nog op het podium met de mannen. Ze stond ze bij tijdens het nummer 'As Tears Go By'.

Ster advertentie
Ster advertentie