3FM nieuws

The Boxer Rebellion is weer bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. The Boxer Rebellion is weer bij 3FM

En dat vinden we helemaal niet erg! De band uit Londen heeft een nieuw album en toert momenteel door Nederland, en daarom komen ze ook even langs bij Giel.

Het gaat goed met de Engelse band. Het nieuwe album Ocean By Ocean is eind april gereleased en volgens diverse recensenten zou het zomaar de grote doorbraak voor de mannen kunnen betekenen.

The Boxer Rebellion

The Boxer Rebellion is een indierockband uit Engeland, die al sinds 2001 bestaat. Frontman Nathan Nicholson komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse Tennessee, maar verliet die staat na het overlijden van zijn moeder en komt vervolgens in Londen terecht. Muzikaal gezien begint het al snel te rollen na het ontmoeten van gitarist Todd Howe, wat uiteindelijk resulteert in debuutalbum Exits in 2005. Opvolgers Union en The Cold Still volgen in respectievelijk 2009 en 2011, waarna in 2013 het album Promises volgt.

'Big Ideas'

Eerder dit jaar bracht de band de single 'Big Ideas' uit, afkomstig van het album Ocean By Ocean. “It’s about meeting someone special but at the wrong time in your life”, aldus frontman Nathan Nicholson. Ze zijn voor de derde keer bij 3FM, omdat we de sound van The Boxer Rebellion nog altijd niet zat zijn.

Bij Giel lieten ze dinsdagochtend nieuw werk horen, zoals deze, 'Weapons'.

Ook de track 'Big Ideas' kwam voorbij:

Check ook de track 'Pull Yourself Together':

Ster advertentie
Ster advertentie