3FM nieuws

Radiomoment van het jaar...

  1. Nieuwschevron right
  2. Radiomoment van het jaar...
Giovanca heeft het radiomoment van het jaar gewonnen bij Giel. Tijdens een wilde joyride reed de zangeres live tegen een auto aan.
De genomineerden konden van spanning waarschijnlijk maar slecht slapen vannacht, want het radiomoment van het jaar werd vanochtend bij Giel bekend gemaakt. Zou een boze Frits Spits in gesprek met Giel winnen of mevrouw van de Brink, die maar weinig van haar telefoontoestel begrijpt,

Joyride
In tegenstelling tot het TV moment van het jaar, dat zaterdag gewonnen werd door Paul de Leeuw en Ita, werd het radiomoment gekozen zonder bemoeienis van een vakjury. En zangeres Giovanca heeft glansrijk gewonnen met haar joyride. Bij een bezoek aan de studio van 3FM reed Giovanca live tegen een auto aan. De zangeres raakte even in de war: de pedalen voor de koppeling en de rem zitten potverdrie ook zo dicht bij elkaar!

Directeursbak
Naast dat dit fragment hét radiomoment van het jaar is gebleken, is het waarschijnlijk vanwege de reparatie van de auto ook nog eens het duurtse radiomoment van het jaar. De auto bleek van de directeur van de NPO, Henk Hagoort, te zijn. Goed werk van Giovanca dus.

Extraatje
Giovanca is erg blij met dit moment, liet ze vanochtend weten in de uitzending bij Giel. En de NOS- headlines verslaggever, die naast haar zat ten tijde van 'het incident', wist haar te verrassen met het aanbod haar rijlessen te geven. Wel met haar eigen auto.

Luister hier nog een keer naar de genomineerden en de winnaar.
Ster advertentie
Ster advertentie