Naar homepage
3FM nieuws

Post Malone is een rockstar, in deze docu bewijst hij waarom

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Post Malone is een rockstar, in deze docu bewijst hij waarom

Lang wachten wordt beloond! Vandaag dropt Post Malone zijn nieuwe album genaamd Beer Bongs & Bentleys en als voorproefje is er een documentaire over hem online gezet waarin gepraat wordt met zijn oude baas, docenten, familie, klasgenoten en manager.

Post... Wie?

Post Malone bestormde in 2015 de Amerikaanse hitlijsten met 'White Iverson.' Hij combineert rap met rock, pop en country invloeden. Tegen DJBooth vertelde hij vooral de muziek te maken die hij wilt maken, zonder rekening te houden met hits of hokjes. In de Mega Top 50 is hij het allerhoogst gekomen met 'Rockstar.'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van het frituren van kip tot wereldster

In de docu zie je hoe Post zijn muzikale carrière start op de middelbare school. Hij wordt gitarist in een metalband en werkt in een fastfoodrestaurant dat gespecialiseerd is in kip. Zijn toenmalige baas vertelt: "Hij begon voor ons te werken toen hij 16 à 17 jaar oud was, hij droeg een pet en had lang haar. Ik dacht, 'Hij is niet klaar om hier te werken.'"

Het werken in een fastfood restaurant vond Post niet erg: "Ik was ergens naartoe aan het werken, iedereen doorloopt deze fase. Uiteindelijk heb ik er twee jaar gewerkt en het was mijn eerste en laatste baan. Proberen om wat geld te verdienen zodat ik Versace schoenen kon kopen." Iets dat tegenwoordig geen groot probleem meer is voor hem...

Dynamische persoonlijkheid

Vanaf z'n eerste Soundcloud-hit kan je zijn muzikale pad volgen in deze docu. Het geeft een mooi inkijkje in zijn brein, want wat is hij echt? Zanger, Rapper, producer, rockster, creatief meesterbrein, psycho of niets van dit alles?

Over zijn persoonlijkheid vertelt hij het volgende: "Ik kijk heel erg naar mijn helden en ik eer ze. Ik hou ervan om bier te drinken, te roken, dingen te breken en te bloeden." Never a dull moment, dus.

Meekijken in zijn creatieve brein? Check hier de docu!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie