3FM nieuws

DJ Favorite Jasper: 'House For Sale' van Jacle Bow

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Favorite Jasper: 'House For Sale' van Jacle Bow

Alweer leuke muziek uit het zuiden. De Vlaamse band Jacle Bow timmert hard aan de weg en 3FM DJ Jasper Leijdens is fan. En jij binnenkort ook!

(Foto: Studio Brussel)

Jacle Bow

Studio Brussel noemt de mannen van Jacle Bow een van dé beloftes van dit moment. En daar zouden ze zomaar gelijk in kunnen hebben. Ze worden vaak vergeleken met bands als The Faces en The Rolling Stones en hun eerste single 'Suit Yourself' hoorde je al regelmatig voorbij komen op 3FM. Nu is daar de nieuwe single 'House For Sale'.

Vorig jaar tourden ze een maand langs de westkust van Amerika. Van die trip werd een docu gemaakt die afgelopen maand in première ging. En ook niet onbelangrijk: de band heeft onlangs de handtekening gezet onder een wereldwijd platencontract. Reden genoeg voor Jasper om de band uit te roepen tot zijn DJ Favorite.

"House For Sale draaide ik al een paar weken, maar live is het liedje ZO steengoed! Ze zijn beïnvloed en geïnspireerd door helden als David Bowie, The Rolling Stones en The Faces, en dat hoor je terug in hun muziek. Ik heb een abonnement genomen op hun fanclub!" - Jasper Leijdens

Wil je ze zien?

Dat kan! Want in het najaar gaan ze met Indian Askin op tour door Nederland en België. In Nederland doet Jacle Bow het voorprogramma en in België is het precies andersom.

'House For Sale' Live in de studio

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie