3FM nieuws

Wat is het perfecte plaatje van Steve Angello van Swedish House Mafia?

foto: ANP/JASON SZENESfoto: ANP/JASON SZENES
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is het perfecte plaatje van Steve Angello van Swedish House Mafia?

Artiesten doen er zelf alles aan om 'het perfecte plaatje' te maken, maar welk liedje vinden ze zo perfect dat ze zouden willen dat ze het zelf hadden gemaakt? Barend & Benner stellen deze vraag iedere maandag aan verschillende muzikale grootheden. Steve Angello van Swedish House Mafia deelt zijn perfecte plaat, maar ook een moment uit de tour dat hem altijd bij zou blijven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hevige onweersbuien

Swedish House Mafia is de afgelopen tijd druk bezig geweest met touren in Amerika en Europa. Hun nieuwste album is een live album, met opgenomen tracks van deze tour in verschillende steden. De drie mannen waren erg blij om weer terug te zijn en om deze productie te verwezenlijken. Maar wat Steve het meest is bijgebleven, is een optreden in Los Angeles met hevige onweersbuien. "In many cases the show would've been canceled, but we kept on going. We didn't really care, all our equipment broke." Dat was zeker een moment om nooit meer te vergeten.

Perfecte plaatje

De nieuwste single van de Swedish House Mafia heet Rays Of Solar. Dit nummer hebben ze opgenomen in Zweden en is erg speciaal voor ze. Een nacht lang hebben ze alleen maar naar de vocalen geluisterd, voor uren en uren. "It just touches me, it's deep and emotional. I just transcend to space when I hear it." Steve omschrijft het als 'nordic' en 'folk'. "Her vocal is so mesmerizing you know." Het begin van de single klinkt heel klassiek, maar dat is niet het genre waar Steve zelf graag naar luistert. "I don't consume classical music that much. I'm more into like cinematic music and classical electronic." Zijn perfecte plaat is dan ook Stardust met Music Sounds Better With You.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk hier het interview met Steve Angello van Swedish House Mafia

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie