3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Dit is de Beste Bushalte van Nederland

foto: Rob & Wijnand en de Ochtendshow
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de Beste Bushalte van Nederland

Eerder deze maand begonnen Rob & Wijnand en de Ochtendshow hun zoektocht naar de Beste Bushalte van Nederland. Steeds vaker verdwijnen er bushaltes, met als gevolg dat de regio minder bereikbaar wordt. En dat terwijl luisteraars nog elke ochtend staan te wachten op hun bus. Na vele inzendingen en drie genomineerde bushaltes, is er eindelijk een winnaar! Vanaf vandaag mag bushalte 'de Wolput' in Vlijmen zichzelf officieel de Beste Bushalte van Nederland noemen.

De luisteraars hebben gesproken: volgens hen verdient bushalte 'de Wolput' in Vlijmen (Noord-Brabant) de titel voor Beste Bushalte van Nederland. Rob en Wijnand brachten het goede nieuws aan luisteraar Rob, die de bushalte heeft ingezonden, vanochtend tijdens de uitzending.

Video niet beschikbaar

Live vanuit Vlijmen

Maandag 24 april kun jij de uitzending van Rob & Wijnand en de Ochtendshow live bijwonen, bij bushalte 'de Wolput' in Vlijmen (Noord-Brabant). De burgemeester van Vlijmen komt langs voor een spectaculaire onthulling, en het is natuurlijk geen feestje zonder muziek! Daarom komt de Nederlandse indieband Elephant langs voor een speciaal optreden. Check hier hoe de onthulling eraan toeging:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Wolput

Waarom Rob de bushalte heeft genomineerd? Volgens hem is het gewoon een bijzondere bushalte. "Het heeft iets mysterieus. Het ligt midden in Vlijmen en 's ochtends hangt de mist altijd tussen de bomen. Het voelde als een soort eigen eiland in het dorp tussen de bomen en het groen. Het is een rustig en afgelegen ontmoetingsplaats om ergens heen te gaan. Deze bushalte is de perfecte plek om de dag rustig te beginnen, maar ook te eindigen! Een bijzonder mooi stukje Vlijmen!"

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie