3FM nieuws

Tien jaar RabRadio op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Tien jaar RabRadio op 3FM

Paul Rabbering viert vandaag dat hij tien jaar op 3FM te horen is met zijn programma RabRadio.

Borrelnootjes, bubbels en beats! RabRadio bestaat tien jaar. Op een zonnige nazomerdag in september mocht Paul Rabbering voor het eerst zijn nieuwe programma op 3FM maken. Zweethandjes en een bibberende stem maakten al gauw plaats voor de eerste grappen, muziek en spelletjes. De ideale invulling voor je middag.

10 jaar RabRadio op 3FM

Inmiddels popduelleert Paul tien jaar op 3FM tussen 14:00 en 16:00 uur, trekt hij je uit je dip met zijn tip, maakte hij gehakt van je oren met zijn hakkuhdag en weet hij je te raken met bijzondere (song)teksten.

Er zijn nog een paar DJ's die het er liever niet meer over hebben, maar ook het DJ Duel is door de jaren heen een vast onderdeel geworden, waar vooral Gerard Ekdom met veel plezier op terugkijkt!

Niels Geusebroek viert jubileum uitzending mee

Niels Geusebroek kwam langs om de jubileumuitzending feestelijk te begeleiden. Naast zijn hit 'Year Of Summer' maakte hij ook nog een Hakku Mash-up van een heleboel prachtige hak-nummers.

Niels Geusebroeks Hakkuh-Mash-up

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niels Geusebroek - 'Year Of Summer'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefde voor het vak

Pielen met audiovormgeving is een passie van Paul, maar ook zijn overgave bij 90s en 00s clips valt te prijzen. Zo zette hij een ijzersterke Willie Nelson neer in 2006, liet hij zien wat echt acteren was in zijn rol als David Hasselhoff in 2008 en was hij niet van de echte MC Hammer te onderscheiden in 2011.

Twee edities van 3FM Serious Request

Er was door de jaren meer te doen voor hem. Zo woonde Paul in 2008 voor een week in Breda en mocht zich in 2013 in Leeuwarden even een semi-Fries noemen, toen hij zich vrijwillig liet opsluiten in het Glazen Huis.

Breda 2008
Leeuwarden 2013

Niels Geusebroek doet happy hardcore mix

Als speciaal cadeautje voor Paul had Niels Geusebroek een akoestische Hakkuhmix gemaakt van Pauls favoriete happy hardcore nummers. Beelden daarvan volgen snel.

Paul, van harte met je jubileum!

Ster advertentie
Ster advertentie