3FM nieuws

Psyko Punkz, Lady Bee en Melvin Thomassen in Freaknacht

  1. Nieuwschevron right
  2. Psyko Punkz, Lady Bee en Melvin Thomassen in Freaknacht

Psyko Punk, Lady Bee en Melvin Thomassen waren vrijdag 22 november te gast bij Barend en Wijnand in de Freaknacht. En dat is nog niet eens alles!

Het wordt een drukke, maar ontzettend leuke nacht voor Barend en Wijnand. Ze krijgen bezoek van Psyko Punkz, Lady Bee, Melvin Thomassen, DJ Folker Zwart, DJ Sander Ellerman, Bibi Schouten en kunstenaar Pinwin.

Psyko Punkz Presents

Barend en Wijnand startten vrijdagnacht 22 november met het maandelijks terugkerende onderdeel Psyko Punkz Presents. Tussen 04:00 uur en 06:00 uur kwamen twee hardstyle DJ's een kwartier live draaien. De top hardstylers van Psyko Punkz nemen elke maand nieuwe talenten mee naar de studio in de Freaknacht. De eerste nacht trapten ze zelf af.

Lady Bee en Melvin Thomassen

Bianca Latupapua staat al tien jaar lang succesvol op het podium als Lady Bee. Net als zanger Melvin Thomassen liet zij bij Barend en Wijnand horen wat ze kan. Ook model en presentatrice Bibi Schouten schuift gezellig aan tijdens de Freaknacht. Maar het feest is nog niet afgelopen, want ook de DJ's Folkert Zwart en Sander Ellerman kwamen langs en lieten hun draaikunsten horen.

Pinwin in Atelier B&W

Elke week ontvangen Barend en Wijnand een kunstenaar in de Freaknacht. De kunstwerken uit dit Atelier B&W worden geveild voor 3FM Serious Request. Deze week kwam Pinwin schilderen.

>> Lees meer over Atelier B&W voor 3FM Serious Request

Psyko Punkz feat. Murda - 'Love This Life'

Luister in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 november van 04:00 uur tot 07:00 uur naar deze gezellige boel live bij Barend en Wijnand.

>> Check de site van Barend en Wijnand

Ster advertentie
Ster advertentie