3FM nieuws

Kijk terug: Blaudzun speelt 'Jupiter' integraal op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Blaudzun speelt 'Jupiter' integraal op 3FM

Dat was genieten, donderdag 6 oktober! Een uur lang was Blaudzun live te horen met zijn nieuwe album Jupiter. Hij speelde de plaat van begin tot eind, live in de studio van 3FM. Je kijkt hier het volledige optreden terug.

Johannes Sigmund, beter bekend als Blaudzun, speelde donderdagavond 6 oktober live in de studio bij 3voor12. Hij bracht er met zijn band het nieuwe album Jupiter integraal voor een handjevol luisteraars. En voor jou dus, want de hele set is natuurlijk opgenomen!

Blaudzun live bij 3voor12 op 3FM

De exclusieve livesessie vond plaats in de Peperbus en een aantal prijswinnaars mochten daarbij zijn. Na wat saxofoon-soundchecks op de gang speelde Blaudzun en zijn band de negen nummers van Jupiter aan één stuk door. Dit bijzondere optreden kijk je hieronder in zijn geheel terug. Enjoy!

© Fuse

Blaudzun maakt Jupiter als drieluik

Jupiter is nog maar het eerste deel van een drieluik. Het negen nummers tellende album zal opgevolgd worden door een tweede en derde plaat. Hiermee wil Blaudzun zichzelf extra uitdagen en het vaste patroon van schrijven-opnemen-touren doorbreken. We zijn benieuwd wat deze nieuwe aanpak nog meer gaat brengen!

Meer Blaudzun en 3FM

>> De video voor 'Between A Kiss And A Sorry Goodbye'
>> Blaudzun covert Rihanna
>> Blaudzun's bijdrage aan de Multi-track

Ster advertentie
Ster advertentie