3FM nieuws

VIP treatment bij Madonna

  1. Nieuwschevron right
  2. VIP treatment bij Madonna
Moeder en dochter Yolanda en Loes waren de gelukkige winnaars van de {l}Madonna{/l} VIP-treatment. Lees het verslag en bekijk de foto'sZo zo, wat hebben wij een geluk gehad zeg!

'Ik mag mee naar Madonna'
Mijn moeder Yolanda hoorde donderdag op de radio, bij Rab Radio van Paul Rabbering, dat je kaartjes kon winnen voor Madonna. Mijn moeder doet eigenlijk nooit mee met dit soort dingen, maar deze keer dacht ze van laat ik eens meedoen. Ze liet mijn broertje Stan sms’jes sturen, om zo in de uitzending te kunnen komen.

Het was de bedoeling om een vriendin/dochter/etc. te laten bellen door Paul Rabbering en dan op te nemen met: ‘Ik mag mee naar Madonna’ verder mocht je helemaal niets anders zeggen als je opnam.
Op de radio hoorde mijn moeder tot 3x toe dat het mis ging.

De eerste vrouw liet een vriendin van haar bellen, maar de vriendin nam niet op. Automatisch wordt er dan een nieuwe persoon opgebeld, maar ook deze keer ging het mis. Dit kwam omdat het meisje wat gebeld werd opnam met: ‘Hoi met Joske’ dit mocht ook niet dus ook deze keer was het fout.

Mijn moeder liet mijn broertje nog steeds smsen, omdat je natuurlijk nog kans maakt om gebeld te worden als het fout gaat bij de andere mensen. De 3x keer dat er iemand in de uitzending kwam was het eigenlijk wel te verwachten dat hun zouden winnen, maar ook deze keer ging het fout. De moeder van het meisje aan de telefoon nam op met: ‘ik ga mee naar Madonna’ en dit was niet goed, omdat je perse moesten opnemen met
‘ik mag mee naar Madonna’.

Teruggebeld
Dus na ongeveer 10 sms’jes gestuurd te hebben was het eindelijk raak! Mijn moeder werd gebeld en men vertelde haar dat ze mij moesten instrueren. Ik zat niets vermoedend thuis toen mijn broertje mij belde. Hij vertelde mij dat ik over een paar minuten gebeld kon worden door Paul Rabbering van de radio en dat ik dan op moest nemen met ‘ik mag mee naar Madonna’.

Dus na een aantal minuten werd ik gebeld en nam ik op met ‘ik mag mee naar Madonna!’ dit was dus goed en mama en ik hadden de kaartjes dus gewonnen. We hoorden over de telefoon dat we de dag erna ook nog een VIP treatment konden winnen.

VIP-treatment
Mijn moeder was vrijdag ’s ochtends al gebeld waar er werd verteld dat ze naar de radio moest luisteren en ze een geheim nummer moest bellen als ze het antwoord wist. Ze zat achter de pc wat rond te surfen op Wikipedia.
Ze had het nummer op haar telefoon ingesteld zodat ze meteen kon bellen.

Ze hoorde de vraag (‘wat is de volledige naam van Madonna’) en wonder boven wonder zag ze dat het antwoord boven aan op de site stond. Ze belde en kwam meteen in de uitzending van Gerard Ekdom terecht. Ze had de VIP treatment gewonnen. Ze smste mij op school en ik was natuurlijk ook door het dolle heen. Kaartjes winnen is al leuk maar met een 9m lange witte limousine naar Amsterdam gebracht worden is helemaal gaaf!

Limo voor de deur
Maandag om kwart over 4 was het dan zover. De limousine stond voor ons huis op ons te wachten.
De hele buurt stond buiten te kijken om ons uit te zwaaien. Echt een gaaf gevoel geeft dat hoor om naar buiten te kunnen kijken en dat je mensen naar binnen ziet gluren om maar te kunnen zien wie erin zit.

In de limousine kregen we meteen al een fles champagne en hapjes voor onderweg. Echt luxe! Om half 7 werden we bij de Amsterdam ArenA afgezet. Onderweg waren er al mensen die vroegen of Madonna niet in de limousine zat waardoor wij natuurlijk keihard moesten lachen.

Het concert
We liepen wat in de Arena rond en wachten tot de show zou beginnen. Het voorprogramma was een DJ.
Om 9 uur begon de show. Wat een begin zeg! Super gaaf gewoon. Ze zong liedjes van haar nieuwe cd, maar ook een paar oldtimers om het zo maar te zeggen een voorbeeld daar van is: ‘Like a virgin’.

Wat een gave show werd hier neergezet, er was zoveel te zien dat je gewoon ogen te kort kwam. Tussen de liedjes door had Madonna het ook over de kinderen die wees werden, omdat hun ouders overleden zijn aan Aids en over de oorlogen die er op dit moment in de wereld gaande zijn en dat ze er iets tegen wil doen.

Na ongeveer twee en een half uur was de show afgelopen met als afsluiter het liedje ‘Time goes by’. Madonna zocht wel interactie met het publiek door ze dingen te laten zingen en doen.

Moe maar voldaan
Wat was het een vette show zeg, ik had echt niet verwacht dat het zo professioneel zou zijn.
We liepen met z’n 2-en rustig terug naar de plaats waar onze limousine zou wachten. Om daar door een massa van mensen, die nog naar hun auto moesten lopen of het station, in de grote witte limousine te stappen.

We dronken nog even een glaasje champagne om daarna rustig in slaap te vallen, na een zeer geslaagde maar toch vermoeiende avond. Toch is het wel fijn om niet te hoeven rijden en gereden te worden!

Meneer Jaap ( de limochauffeur) en 3FM SUPER BEDANKT!!!

Yolanda Mol en Loes Verhees

>> Bekijk de foto's van de Madonna VIP Treatment

Ster advertentie
Ster advertentie