3FM nieuws

Bon Jovi en Taylor Swift treden op bij prins William

  1. Nieuwschevron right
  2. Bon Jovi en Taylor Swift treden op bij prins William

Prins William organiseert het Winter Whites Gala en nodigt daarbij Jon Bon Jovi en Taylor Swift uit om op te treden.

Taylor Swift en Jon Bon Jovi zijn vereerd live te spelen op het Engelse Winter Whites Gala, dat dit jaar georganiseerd wordt door prins William. De Engelse koninklijke hoogheid viert het feest om geld op te halen voor daklozen.

Prins William haalt geld op voor daklozen

De artiesten halen met hun optreden geld op voor de Britse organisatie CentrePoint, waar prins William al acht jaar ambassadeur van is. De organisatie zet zich in voor daklozen. Het gala is op 26 november 2013 en ook James Blunt en Eliza Doolittle treden op.

Jon Bon Jovi krijgt award uitgereikt

Voor Jon Bon Jovi is het een extra speciale avond. Hij krijgt namelijk een award uitgereikt als erkenning voor het werk dat hij doet. De Amerikaanse rocker zet zich in voor zijn Bon Jovi Soul Foundation, een stichting die kansen biedt aan mensen in armoede. De band Bon Jovi is ook aanwezig op het feest in Londen.

Winter Whites Gala in Kensington Palace

De Engelse krant The Sunday Times liet weten dat het concert in een open ruimte van het paleis plaatsvindt. Het gedeelte waar William, zijn vrouw Kate en hun baby George wonen is verboden terrein voor het publiek. Winter Whites Gala is een jaarlijks terugkerend evenement, maar dit jaar is het voor het eerst met prins William en in Kensington Palace.

Taylor Swift opent muziekschool

Taylor Swift doneerde onlangs drie miljoen euro van haar bankrekening aan Country Music Hall of Fame and Museum in Nashville. Dankzij haar is er nu een grote muziekafdeling bij die de naam Taylor Swift Education Center heeft gekregen. Taylor zet zich in voor het muziekonderwijs.

Ster advertentie
Ster advertentie