3FM nieuws

3FM BPM dit weekend

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM BPM dit weekend
Dit weekend kun je je lol op met 3FM BPM, want je haalt de heftigste clubs gewoon bij jou in huis met {l}Dancetination Live{/l}, {l}Weekender{/l} en {l}Ministry Of Beats{/l}.Zaterdag om 19:00 begint Ministry Of Beat met Edwin Diergaarde goed, want Jip deLuxe (bekend van Now&Wow), Anigye en Nick K komen een lekker beatje meedraaien.

Zondag ochtend van 1 tot 4 kun je op 3 FM BPM luisteren naar BNN’s {l}Dancetination Live{/l}. Dit keer vanuit de More in Amsterdam, waar de Dj’s Eric de Man en {l}Laidback Luke{/l} laten horen waarom ze House met een hoofdletter schrijven. Met een beetje geluk draaien Eric en Luke eigen kersverse producties, gebrand op CD die – net als een lekker brood bij de bakker – nog warm zijn.

Daarna van 4 tot 7 neemt {l}Mick Boskamp{/l} het roer over met een aflevering van {l}Weekender{/l}. Dit keer wordt hij terzijde gestaan door Dj Matthew Dekay, natuurlijk Tj (Technical Jockey) {l}Paul Rabbering{/l} en krijgt hij Frederic Gervais en Norman Soares van The Matthew Dekay Band en Akathisia over de vloer. Als het mee zit neemt Norman zijn trommelset mee. Ook interviewt hij John Digweed over de eerste Northern Exposure CD (een Digital Golden Oldie uit ’76), vraagt hij Amerika’s man of the moment Felix Nunez naar zijn favoriete track en is het laatste uur gereserveerd voor een exclusieve mix van Dj Cyber, die vriend en vijand versteld zal laten staan.
Ster advertentie
Ster advertentie