3FM nieuws

The Jordan verrast met 'Best Damn Day' in de 3FM Live Box

foto: still van het optreden
  1. Nieuwschevron right
  2. The Jordan verrast met 'Best Damn Day' in de 3FM Live Box

The Jordan is geen nieuwkomer in het vak. De zangeres heeft met haar debuuttracks 'You Don't Even Know Me' en 'Naked in the Sun' al duizenden streams te pakken. Maar haar status kwam op een hoger niveau toen haar ware identiteit werd onthuld als Caroline van der Leeuw (vroeger bekend als Caro Emerald). Nu zet the Jordan een grote stap richting de release van haar debuutalbum Nowhere Near The Sky met de nieuwe single 'Best Damn Day' waarmee ze vanmorgen in de 3FM Live Box stond.

The Jordan aka Caro Emerald

Na haar succes met Caro Emerald hervormt The Jordan haar identiteit als artiest om een geheel nieuwe start te maken met een project dat haar ware zelf aan de wereld onthult. The Jordan is een vrije vertaling van de Amsterdamse Jordaan, waar de roots van de zangeres liggen. "Caro Emerald was een collectief", vertelt de zanger tijdens Rob & Wijnand en de Ochtendshow. "Nu ben ik in m'n eentje. Maar ik dacht: als ik nu nog een vrouwennaam kies, dan raakt iedereen in de war. Dus nu is het een bandnaam geworden.

'Best Damn Day' is een nummer dat je aanmoedigt om het vertrouwen te vinden om kansen te wagen die alles ten goede zou kunnen veranderen. Het nummer is een persoonlijk volkslied van vrijheid. Check het optreden in de 3FM Live Box hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour

Op 10 februari 2023 verschijnt het debuutalbum van The Jordan genaamd Nowhere Near The Sky. Op vrijdag 16 september geeft The Jordan voor het eerst een concert in Nederland in Bitterzoet.

Ster advertentie
Ster advertentie