3FM nieuws

Dansuhh met 3FM BPM

  1. Nieuwschevron right
  2. Dansuhh met 3FM BPM
Zaterdagavond gaat de pre-party weer helemaal los! {l}Edwin Diergaarde{/l} loodst je 4 uur onafgebroken langs dancedudes- en divas die de scene van vandaag en morgen bepalen. Stem op de 3FM Floorfiller, ontdek de laatste (club & mode)trends en de hits uit Hollands # 1 Dancechart, de Fresh 40. Ministry Of Beats (tussen 19 en 23 uur) heeft haar resident DJ Don Diablo vanaf 20 uur behind the decks. Don komt deze week hoog binnen in de Mega Top 50 met "Useless". In de clubs was de plaat al enige tijd een grote hit, maar sinds deze een week lang 3FM Floorfiller was begint deze aanstekelijke track nu ook buiten de clubs te lopen! Verder zetten ook Rho en Bas Kunnen de beats strak tegen elkaar aan. Dansuhh dus!!

Na 3voor12BPM (tussen 23 en 1 uur) is het tijd voor Dancetination Live! (tussen 1 en 4 uur) Dat staat dit keer in het teken van Valentijn. Het programma komt live vanuit de Off/Corso in Rotterdam waar Sound Architecture drie ‘cadeautjes’ achter de draaitafels heeft staan. De Vlaardingse Dj Venom Phenomena, de Antwerpse Prinz en helemaal als verrassing, de Engelse super techhouse Dj Jamie Anderson.

Maar ook Weekender (tussen 4 en 7 uur) komt niet met lege handen. {l}Mick Boskamp{/l} en zijn host-sidekicks {l}Paul Rabbering{/l} en Dj Jefferson hebben niemand minder dan Max 404 en, jawel, Dimitri From Paris (zie foto) op bezoek! Laatstgenoemde Franse geweldenaar laat ook nog eens een exclusieve 60 minuten mix horen. En iedereen maar zeggen dat het geldklopperij is, die Valentijnsdag (en nacht).
Ster advertentie
Ster advertentie