3FM nieuws

Krezip een na laatste act op Pinkpop zondag

  1. Nieuwschevron right
  2. Krezip een na laatste act op Pinkpop zondag
Jan Smeets bevestigde het bij Domien op zaterdagochtend: Placebo wordt de afsluiter van de zondag en als een-na-laatste act valt de eer te beurt aan Krezip.Als een-na-laatste act op Pinkpop spelen is een grote eer voor vele bands. Maar voor Krezip is het wel heel bijzonder. De cirkel wordt rond gemaakt nadat ze in 2000 definitief doorbraken op Pinkpop en twee jaar geleden wervelend invielen voor Amy Winehouse. Nu ze bezig zijn met hun laatste concerten is Pinkpop wel van heel erg symbolische waarde.

Krezip op Pinkpop

Nadat Claudia het balletje deed rollen in haar show op 3FM, kregen Coen en Sander er lucht van (via Twitter, Hyves, postduif en rooksignalen) en zij aarzelden niet om Krezipdrummer Bram te polsen. Hij gaf aan ineens niet mee te kunnen gaan met Claudia-de-Breij-de-theateract op zondag, waaruit Coen en Sander hun conclusies trokken.

Jan Smeets bevestigt

In het programma van Domien op zaterdagochtend bevestigde Jan Smeets dat Placebo de afsluiter wordt van de zondag en dat daarvóór Krezip mag afsluiten.

Reacties op dit bericht: hou het fair

Aan alle mensen die onder dit bericht hun emotie willen uiten na het afhaken van Depeche Mode: hou het fair. Het is erg klote dat Depeche Mode niet kan. Maar het is voor de zanger nog het allerergst. En als je niet van bepaalde bands houdt: dat kan, alle respect daarvoor. Maar reageer dan ook met respect. En weet: Pinkpop is zo groots, er zijn voldoende alternatieven.
Ster advertentie
Ster advertentie