3FM nieuws

FATA en Leeways live bij B&W

  1. Nieuwschevron right
  2. FATA en Leeways live bij B&W

De nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 januari was ook deze week weer gevuld met live muziek! Hiphopformatie FATA en reggae en hiphopgroep Leeways kwamen namelijk langs bij Barend en Wijnand.

Barend en Wijnand kregen in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 januari bezoek van de geile donders van FATA en de Grote Prijs van Nederland-winnaar Leeways!

FATA

Hiphopformatie FATA bestaat uit Wantigga, Louis Bordeaux en K1 Kerbusch. Deze jongens uit Deventer maken souvolle hiphop met een positieve vibe. Wantigga en Louis Bordeaux houden zich bezig met de productie en K1 Kerbusch neemt de vocalen voor zijn rekening. De mannen werkten eerder al samen met Kraantje Pappie, Fresku en Hef en brachten in juni 2013 de single 'Geile Donder' uit die toen uitgroeide tot een zomerhitje. In hetzelfde jaar brachten ze het debuutalbum Jongvolwassen uit. 'Doutzen Kroes' is hun nieuwe single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Leeways

Leeways ontploft van de energie en staat voor elk optreden weer te trappelen om deze over te brengen naar het publiek. Iedereen, band én publiek, moeten moe maar voldaan naar huis gaan. En dat lukt Leeways goed met hun bruisende reggae en funk/rock. De band wist op 20 december de Grote Prijs van Nederland in de categorie 'bands' in de wacht te slepen. 'Collision Course Mindstate' is hun nieuwste single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beelden van FATA en Leeways live bij Barend en Wijnand volgen snel.

>> Check de site van Barend en Wijnand

Ster advertentie
Ster advertentie