3FM nieuws

Zevende livetrack van Qeaux Qeaux Joans online

  1. Nieuwschevron right
  2. Zevende livetrack van Qeaux Qeaux Joans online

Qeaux Qeaux Joans dook de studio in om een aantal tracks van haar album No Man's Land te filmen. 3FM.nl heeft de primeur.

Voor een artiest is de sfeer en stemming in een opnamestudio van cruciaal belang. Het is medebepalend voor de klank en stemming op het hele album.

Dat het met die sfeer wel goed zit bij Qeaux Qeaux Joans, dat zie je in deze intieme livesessie die ze speciaal heeft gedaan in maart van dit jaar, nadat haar album No Man's Land in oktober van 2012 uitkwam.

UPDATE

De zevende en tevens (voorlopig) laatste video uit de reeks livetracks, opgenomen in de kerkstudio, is 'L.O.V.E.'. Watch and enjoy!

Qeaux Qeaux Joans - 'L.O.V.E.' live

Qeaux Qeaux Joans - 'No Man's Land'

Aan de vooravond van haar optreden in Luxor Live in Arnhem, voor de speciale That's Live XL opnames waarin ze samen met zeven andere upcoming stars zingt, ziet de livetrack 'No Man's Land' het levenslicht op de 3FM Serious Talent site.

Qeaux Qeaux Joans - 'Brother'

De reeks livetracks uit de kerk blijft groeien en ook deze week heeft Qeaux Qeaux weer een opname aangeleverd om van te smullen. Het nummer 'Brother' is de vijfde video die op 3FM.nl het levenslicht ziet.

Qeaux Qeaux Joans - 'Road Trippin''

Another week, another beautiful song. De vierde video die we je mogen voorschotelen van 3FM Serious Talent Qeaux Qeaux Joans is die van het nummer 'Road Trippin'', waarin ze zingt over een leven onderweg. Of dat puur een logistieke reis is van A naar B of dat het dieper gaat laten we aan jouw fantasie over. Luister en oordeel zelf.

Qeaux Qeaux Joans - 'Golden Cage' (Live At The Church)

Ook 'Golden Cage' is opgenomen in een kerk en ook deze week laat Qeaux Qeaux Joans weer horen dat ze prachtige intieme liedjes maakt. Luister en bekijk 'Golden Cage' hier:

Qeaux Qeaux Joans - 'What If' (Live)

Een week verder, een nieuwe video. Klein en intiem speelt Qeaux Qeaux Joans in deze video het nummer 'What If' (Live):

Qeaux Qeaux Joans - 'Final End'

Het eerste nummer waarvan we je de video, opgenomen in de studio-kerk van producer Reyn Ouwehand, konden laten zien was 'Final End'. Sit back, relax and enjoy the ride.

Ster advertentie
Ster advertentie