3FM nieuws

Vijf tips om net als Domien vroeg op te staan

  1. Nieuwschevron right
  2. Vijf tips om net als Domien vroeg op te staan

Als je de ochtendshow doet, moet je vroeg opstaan. Heel vroeg. Domien wordt elke ochtend - of nacht eigenlijk - om 03.50 uur gewekt om op tijd in de studio te zijn. Iedereen vindt vroeg opstaan de hel. Daarom vijf tips van Domien:

Tip 1: Sta gewoon op

Domien: "Dit klinkt heel debiel, maar dat is gewoon opstaan. Je bed uit, je mag een keer snoozen, maar daarna is het klaar. Op het moment dat je blijft liggen gaat het mis. Je moet echt even over een soort drempel heen, maar het werkt het beste."

Tip 2: Douche

Domien: "Douchen! Ik ken mensen die van hun bed naar hun werk rollen, maar ik kan dat echt niet. Ik heb echt die drie, vier minuutjes onder de douche nodig om wakker te worden."

Tip 3: Zet muziek op

Domien: "Muziek is voor mij ook heel belangrijk en kan echt mijn stemming van de ochtend bepalen. Ik moet iets hebben dat ik een beetje mee kan zingen en dat energie geeft. Als ik het nummer 'Let Me Entertain You' van Robbie Williams hoor dan denk ik: yes, dit wordt een goede dag."

Tip 4: Routine, routine, routine

Domien: "Het hebben van een routine is heel belangrijk en ontbijten hoort daar voor mij ook bij. Ik vind het fijn om de avond van tevoren al te weten wat ik 's ochtends uit de koelkast kan trekken voor mijn ontbijt."

Tip 5: Ga naar buiten

En tot slot, je moet naar buiten. Even vijf minuten wandelen of fietsen, frisse lucht. Heerlijk. Tenzij het heel hard regent natuurlijk.

>> Lees het hele interview met Domien op Metro

Ster advertentie
Ster advertentie