3FM nieuws

Een auto berijden is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Een auto berijden is Nooit Grappig

Dat mannen autoliefhebbers zijn, is over het algemeen wel bekend. Maar de Amerikaanse Edward Smith slaat wel een beetje door in zijn liefde. Hij is een autofetisjist en heeft het met meer dan 700 auto's gedaan!

De Amerikaanse Edward Smith uit Washington heeft in het Britse televisieprogramma This Morning toegegeven dat hij meer dan alleen een autoliefhebber is. Hij is namelijk al vanaf zijn veertiende gek van auto's, maar dan op een meer erotische manier. De man heeft het namelijk met meer dan 700 auto's gedaan!

Man houdt zijn kleren aan

Zijn eerste erotische ervaring had 63-jarige Edward met een Volkswagen Kever, van de buren. De man stopt tijdens de daad zijn unit niet in de auto, maar wrijft met zijn hele lichaam tegen het voertuig aan. Hij houdt daarbij zijn kleren aan en heeft alleen zijn gulp open, vertelt hij in de tv-show. Bekijk hier het fragment.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geef jouw Nooit Grappig door!

Een auto berijden is natuurlijk Nooit Grappig, maar welke Nooit Grappig kun jij bij dit opmerkelijke nieuws bedenken? Laat het ons weten met een (ingesproken) app'je via de gratis 3FM App op je telefoon, rechtsboven op de homepagina, via 3fm.nl/live of laat een reactie achter onderaan de pagina.

Luister vrijdag 17 oktober tussen 14:00 uur en 16:00 uur naar RobRadio: Stenders VriMiBo.

Ster advertentie
Ster advertentie