3FM nieuws

Kanye West legt fans in de watten

  1. Nieuwschevron right
  2. Kanye West legt fans in de watten

Kanye West maakte een paar fans zielsgelukkig tijdens de voorlopig laatste show van zijnYeezus-tour in de Verenigde Staten.

Die Kanye is de beroerdste niet. Hoewel hij de afgelopen maanden niet op de meest positieve manier in het nieuws kwam, toen hij bijvoorbeeld een 18-jarige jongeman aanviel, blijkt de 36-jarige rapper wel degelijk een zachte kant te hebben! Kanye heeft tijdens zijn voorlopig laatste Yeezus-show op maandag 24 februari een aantal fans euforisch gemaakt. De schat.

Rob krijgt gesigneerde microfoon

De avond van fan Rob kon niet meer stuk toen hij een door Kanye gesigneerde microfoon kreeg toegestopt, met de tekst "2 Rob, From Yeezus, last show". Dat het ding uitgerekend naar Rob ging was geen toeval, de fan heeft namelijk Yeezus, de titel van Kanyes laatste album en tour, op zijn borst getatoeëerd.

Jonathan krijgt handtekening op door Kanye ontworpen sneakers

Ook werd de avond van ene Jonathan beter dan hij ooit had durven dromen. Jonathan bleek namelijk één van de geluksvogels die een paar van de door Kanye ontworpen sneakers in zijn bezit wist te krijgen. De schoenen worden al voor behoorlijke bedragen verkocht op eBay, maar goodguy Kanye heeft er nog een schepje bovenop gedaan. De rapper zag fan Jonathan ermee wapperen en zette zijn handtekening op de sneakers, waardoor het paar van de fan nu waarschijnlijk een gigantische smak geld waard is.

Ster advertentie
Ster advertentie