3FM nieuws

Greg Holden komt naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Greg Holden komt naar Nederland

Greg Holdens singel 'The Lost Boy' was vorig jaar tijdens 3FM Serious Request een grote hit. En binnenkort kun je Greg weer live zien in Nederland!

Vorig jaar scoorde Greg een nummer 1 hit in Nederland met zijn single 'The Lost Boy'. Eric Corton was groot fan van het nummer 'The Lost Boy' van Greg Holden en vroeg hem naar het Glazen Huis te komen. Greg voelde zich erg vereerd en bracht een bezoekje aan het Glazen Huis in Leiden.

Greg Holden bij 3FM Serious Request

De single bracht tijdens Serious Request 2011 ruim 50.000 euro op voor het Rode Kruis. Na de nummer 1 hit en het succes van Serious Request verkocht Greg zijn Nederlandse tour 3 maanden van te voren al uit.

Nederlandse tour Greg Holden

Kon jij er toen niet bij zijn omdat alle shows al uitverkocht waren? Dan ben je vast blij om te horen dat Greg Holden terug naar Nederland komt. Begin september zal hij Nederland aandoen voor een uitgebreide clubtour. Bekijk hier alle data:

6-9-2012 Doornroosje, Nijmegen
7-9-2012 Tivoli-De Helling, Utrecht
8-9-2012 De Stad Als Podium, Haarlem
9-9-2012 De Effenaar, Eindhoven
11-9-2012 Paradiso, Amsterdam
12-9-2012 Vera, Groningen
13-9-2012 Paard van Troje, Den Haag
14-9-2012 Hedon, Zwolle
15-9-2012 Metropool, Hengelo

I Don't Believe You van Greg Holden

Greg's tweede studio album I Don't Believe You is geproduceerd door Tony Berg (Bob Dylan, Weezer, Aimee Mann) en kwam in mei 2011 digitaal uit waar het de UK & US iTunes Singer/Songwriters chart binnen kwam op nummer 6. In maart 2012 is het album uitgekomen in Nederland waar het de Album top 100 binnen kwam op nummer 11. Ook in de tv- en filmwereld zijn ze fan van zijn muziek. Nummers van Greg werden al gebruikt in series als Private Practice, One Tree Hill en Make It Or Break It en recent nog in de blockbuster This Means War met Reese Witherspoon.

Dus mocht je 'The Lost Boy' vorig jaar tijdens 3FM Serious Request gemist hebben, dan ken één van zijn andere nummers misschien ook wel. Genoeg reden dus om zijn shows te gaan bekijken en beluisteren!

Greg Holden live bij 3FM Serious Request

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan zal Eric Corton je ook nog even proberen te overtuigen. Bekijk hieronder het optreden van Eric en Greg samen tijdens 3FM Serious Request 2011.

Het promotiefilmpje van Eric kun je hier bekijken:

Ster advertentie
Ster advertentie