3FM nieuws

Eminem duikt op als verrassing bij concert van Ed Sheeran

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Eminem duikt op als verrassing bij concert van Ed Sheeran

Ed Sheeran zit ergens halverwege zijn '+–=÷× Tour (The Mathematics Tour)' wanneer hij besluit om in de Amerikaanse stad Detroit de set eens flink op te schudden. Detroit is o.a. de stad waar de wereldberoemde film 8 Mile zich afspeelt. Een film die we natuurlijk allemaal kennen door Eminem. Wat het dus dé perfecte plek maakt om een onverwachtse samenwerking op het podium tot stand te laten komen.

'Lose Yourself' en 'Stan'

De Britse zanger doet over de hele wereld 88 shows in 1,5 jaar tijdens deze tour. Precies een jaar geleden stond hij in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en afgelopen weekend was Detroit dus aan de beurt. Tussen hits 'Photograph' en 'Perfect' in richt Ed zich tot het publiek met de vraag "I wonder if I can play you a cover of an Eminem song tonight?" Dat laten de fans zich geen twee keer zeggen. Onder luid gejoel zet hij het eerste couplet van 'Lose Yourself' in.

Maar wat Ed niet heeft verteld is dat het niet alleen een cover is, maar een heuse samenwerking. Want na zo'n 30 seconden neemt niemand minder dan Eminem het zelf over nadat hij uit de vloer van het podium verschijnt en spelen ze niet alleen 'Lose Yourself' maar ook 'Stan'. Bekijk de beelden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie