3FM nieuws

Kanye West woest op komiek Jimmy Kimmel

  1. Nieuwschevron right
  2. Kanye West woest op komiek Jimmy Kimmel

Kanye West is woest vanwege de parodie die komiek Jimmy Kimmel heeft gemaakt op Wests interview met BBC Radio 1.

UPDATE (1 oktober 2013)
Kayne West heeft de tweets verwijderd. Eigenlijk eiste hij van Kimmel dat hij de tweets zou verwijderen. Kimmel reageerde hier lachend op tijdens zijn show Jimmy Kimmel Live. Bekijk de video onderaan dit bericht.

De Amerikaanse televisiepresentator en komiek Jimmy Kimmel maakte een parodie op een interview dat Kanye West gaf aan BBC Radio 1. De rapper is woedend en liet dat blijken via Twitter door Kimmel de huid vol te schelden.

Kanye West noemt zichzelf number one rockstar

De 36-jarige Kanye zat 23 september 2013 een uur lang in de studio met BBC Radio 1-presentator Zane Lowe. De rapper ging helemaal los en praatte aan een stuk door. Het interview riep veel reacties op, onder andere omdat West zichzelf "number one rockstar on the planet" noemde.

Kind imiteert Kanye

Eén van die reacties kwam van comedian Jimmy Kimmel. Hij zette twee kindacteurs in een soortgelijke studio en liet hen het gesprek tussen West en Lowe na te doen. Bekijk het filmpje onderaan dit bericht. De grap viel niet in goede aarde bij Kanye West; Jimmy Kimmel kreeg de volle laag op het wereldwijde web.

Twittergevecht

Elke tweet is geschreven in hoofdletters. West zei onder meer dat als Kimmel in zijn schoenen zou staan 'hij veel betere seks had gehad' en dat komiek Sarah Silverman (Jimmy's ex), "duizend keer grappiger" is. Verder noemt de rapper zijn optreden bij BBC Radio 1 "het eerste stuk eerlijkheid in de media sinds jaren". Jimmy liet ook van zich horen door grappen te maken. Maar toen Kanye met een 'Jimmy Kimmel Face: Motherfucker'-afbeelding aan kwam, dreigde Jimmy de rapper te ontvolgen. Vandaag 27 september gaf hij een videoreactie in zijn show (zie video onderaan dit bericht).

Parodie Jimmy Kimmel op Kanye West

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Jimmy Kimmel op tweets Kanye West

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie