3FM nieuws

Vrouw Lange Frans gearresteerd met geladen vuurwapen

  1. Nieuwschevron right
  2. Vrouw Lange Frans gearresteerd met geladen vuurwapen


De vrouw van rapper Lange Frans is zondagavond gearresteerd. Daniëlle zou overspannen met een geladen vuurwapen onderweg naar het huis van Baas B zijn gegaan.

Giel Beelen belde Lange Frans maandagochtend naar aanleiding van het bericht dat De Telegraaf maandag plaatste. Lange Frans bevestigde het bericht.

Conflict tussen Lange Frans en Baas B

Lange Frans en Baas B hebben al een jaar lang een zakelijk conflict, met als gevolg dat Frans en Daniëlle financiële problemen en een schuld bij de Belastingdienst hebben. Daniëlle ging samen met haar moeder in overspannen toestand met een geladen vuurwapen naar het huis van Baas B. De politie kreeg een tip binnen en kon de Daniëlle nog op tijd arresteren. Ze was op dat moment al in de straat van Baas B, in Diemen. Ze krijgt mogelijk een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden.

Daniëlle uitte frustratie via Twitter

De afgelopen dagen uitte Daniëlle haar frustratie via Twitter over de ruzie met Baas B. Zo twitterde ze tegen Lange Frans: "Het was zogenaamd je beste vriend van jongs af aan met elkaar opgegroeid! Al meer dan een jaar smoesjes om er onderuit te komen." En ook: "Vanaf begin 2010 is er ellende door dat teringjoch Bart Zeilstra! Al een jaar lang moet er getekend worden en hij weigert! Jij begaat een grote fout! Dozen inpakken in de studio 278.000 euro weg! Omdat Bart Zeilstra zijn verantwoording niet neemt!"

Lange Frans gaat op onderzoek uit

Lange Frans laat maandag aan Giel weten dat hij nog op onderzoek uit gaat. "Zodra ik meer weet, weet jij het ook." Frans weet niet hoe zijn vrouw aan het vuurwapen is gekomen. "Er is een hoop aan de hand. We zijn allemaal op zoek naar antwoorden."

Beluister het gesprek tussen Giel Beelen en Lange Frans:

Ster advertentie
Ster advertentie