3FM nieuws

Magische maandag met Avant La Lettre bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Magische maandag met Avant La Lettre bij Giel

De mannen van Avant La Lettre brachten 2 april een bezoekje aan de 3FM-studio en aan Giel in het bijzonder. Bekijk de beelden!

De Nederlandse band Avant La Lettre was maandag 2 april live te horen bij Giel. De mannen lieten iets horen van hun debuutalbum Belief en speelden een cover uit de Mega Top 50.

Debuutalbum van Avant La Lettre: Belief

Avant La Lettre presenteerde in februari het debuutalbum Belief in Paradiso. In januari verscheen al single 'Magic'. De tracks op Belief zijn in de grondverf gezet in de Satisfactory studio’s in Amsterdam en bij bandlid Laurens Radstake thuis afgerond. Bassist/songwriter Lyangelo Vasquez:

“Het was voor ons belangrijk dat elk nummer van de plaat ‘ambachtelijk’ werd geschreven, met de tekst in een centrale rol. Ook uitgevoerd met louter zang en gitaar moest elk nummer overtuigen. Vervolgens kon het muzikaal alle kanten op gaan. Iedere vorm en invulling was mogelijk.”

Avant La Lettre live bij Giel

De mannen van Avant La Lettle zorgden voor een magische maandagochtend bij Giel, met hun live uitvoering van single 'Magie'.

'Dedication To My Ex' - Avant La Lettre

En dankzij Avant La Lettre is er weer een nieuwe versie van het poezenlied! En wat kun je die tekst opeens goed verstaan...

Ster advertentie
Ster advertentie