3FM nieuws

DJ Tiësto leent muziek aan DJ Hero

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Tiësto leent muziek aan DJ Hero
Dj Tiësto leent zijn muziek aan het spel DJ Hero, een opvolger van het populaire Guitar Hero.Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto, zal zijn opwachting maken in DJ Hero. Sinds eind vorig jaar gingen er al geruchten over zijn betrokkenheid bij de game, maar deze week werd dit dan eindelijk officieel bevestigd.

Flirten

"Ik werk aan een aantal zaken voor ze”, vertelt Tiësto aan een bekend DJ-tijdschrift. “Er zullen enkele nummers van mij in de game zitten, maar ze hebben echt niet m’n hoofd gescand ofzo hoor. DJ Hero en Tiësto zijn gewoon een beetje met elkaar aan het flirten.”

Geruchten

Nog voor de officiële aankondiging van DJ Hero doken er al geruchten op over een eventuele samenwerking met DJ Tiësto, maar deze werden al snel door Activision ontkend.

Zo zou Tijs zelfs een eigen DJ Hero-editie krijgen zoals ook Aerosmith en Metallica een eigen Guitar Hero-game hebben. Iets dergelijks is nog altijd niet bevestigd.

Vakbroeders

Ook werd bekend dat ook DJ Jazzy Jeff en DJ Shadow aan de game meewerken. Naast enkele exclusieve mixen leveren zal Jazzy Jeff ook als speelbaar personage in de game verschijnen.

DJ Hero ligt vanaf november in de winkels voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en PlayStation 2.
Ster advertentie
Ster advertentie