3FM nieuws

Justice en Tame Impala zorgen met ‘Neverender’ voor nieuwste 3FM Megahit

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Justice en Tame Impala zorgen met ‘Neverender’ voor nieuwste 3FM Megahit

Hyperdrama, het nieuwste album van het Franse elektroduo Justice is nu een weekje met ons. Openingstrack ‘Neverender’, samen met Tame Impala, is de 3FM Megahit van deze week en hoor je daarom extra vaak op 3FM!

Dit jaar is Justice de afsluiter voor Best Kept Secret. En aangezien hun vorige plaat alweer drie jaar oud is, was het wachten op nieuwe muziek waarmee het duo op passende wijze het festival zou afsluiten. Hyperdrama heeft wellicht een soortgelijke hoes als het titelloze debuutalbum, maar qua sound gooit de band het over een andere boeg.

Waar Justice voorheen bekend stond als een dance-act, smelten op deze plaat een hoop genres samen. En met maar liefst acht (!) featurings rekken de Fransen het muzikale palet nog even wat verder op. Naast Tame Impala zijn onder meer Thundercat, Miguel en de Nederlandse RIMON te vinden.

‘Neverender’

Op ‘Neverender’ zijn de vocalen van Kevin Parker te horen. Zijn Tame Impala wilde al eerder samenwerken met Justice, toen Parker het duo vroeg zijn nummer ‘Elephant’ te remixen. Justice wees het aanbod vriendelijk af, aangezien ze het nummer al té perfect vonden. Het was een voorbode dat de paden van de twee nog zouden kruisen.

Dat wordt op dit nummer gedaan. En qua sound lijkt het alsof Kevin Parker een hoop instrumenten mee naar de studio heeft genomen. Op een bed van super heldere toetsen en synthesizers zingt hij over het idee van tijdloos bestaan. Hiermee hebben Justice en Tame Impala zowel een sterke dance- als popplaat neergezet.

3FM Megahit

Het was een poosje stil aan de kant van Justice, maar met deze reuze comeback in de vorm van Hyperdrama, heeft de band een lading aan nieuwe muziek voor Best Kept Secret. Deze week hoor je ‘Neverender’ extra vaak op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie