3FM nieuws

"30 procent gunt partner een pleziertje"

  1. Nieuwschevron right
  2. "30 procent gunt partner een pleziertje"

Datingsite Parship dook de cijfertjes in om erachter te komen hoe gays (homo's, lesbiennes en biseksuelen) tegen seksualiteit en openlijk flirten aankijken, en wat de verschillen zijn met hetero's.

In het kader van een stukje onderzoek naar de mensen toe wilden we je deze onderzoeksresultaten niet onthouden. Wat blijkt? 30 procent van de Nederlandse vrijgezellen gays gunt zijn partner een pleziertje. Wat 'pleziertje' precies inhoudt, staat niet in het onderzoek, maar hé: met een beetje fantasie kom je een heel eind.

Amsterdam Gay Canal Euro Pride

In Amsterdam kun je zaterdag (6 augustus) je geluk niet op en struikel je over de 'pleziertjes'. Het is Amsterdam Canal Pride. Op het water dobberen paradebootjes met uitgedoste paradepaardjes. Het is hét moment om te shinen, te laten zien wie je bent, waar je voor staat én om je partner dus dat ene pleziertje te gunnen. Wat ook blijkt uit het onderzoek, is dat áls de ander dan aan de haal gaat met zo'n uitgedost paradepaardje, 13% zegt: joe, dan doe ik het ook!

Anyway, super leuke info. Enne... Hetero's schijnen er ongeveer hetzelfde over te denken. Van hen geeft 27% aan dat ze de ander een pleziertje gunnen. Dus een heel fijn weekend allemaal!

>> NOS op 3: Gay Pride is meer dan halfnaakte mannen op bootjes

BNN en FunX varen ook mee

BNN en FunX varen dit jaar ook mee met de Canal Pride. In totaal varen er ongeveer 80 boten mee.

Ster advertentie
Ster advertentie