3FM nieuws

De DJ's hebben lootjes getrokken en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De DJ's hebben lootjes getrokken en andere 3FM-hoogtepunten

Lekker even nagenieten van afgelopen week met deze 3FM-hoogtepunten.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Sander wakker gemaakt door eigen Rijdende Wekker

Sander Hoogendoorn was op zijn allereerste familieweekend met de schoonfamilie en was druk de ideale schoonzoon aan het uithangen. Lieke nam zijn Croissandershow over en zonder dat Sander het van tevoren wist, zat hij toch in de uitzending. Zijn vriendin gaf hem op voor de Rijdende Wekker.

>> Geef iemand op voor de Rijdende Wekker

2. Bo Saris blaast De Speelplaats omver

Waaaaanzinnig! Bo Saris kwam 19 november langs in De Ochtendshow en speelde daar live de voormalig 3FM Megahit 'Addict'.

>> Check hier het interview met Bo Saris en zijn Katy Perry-cover 'Roar' in De Ochtendshow

3. Kokkie wint een schoorsteen bij EkstraWeekend

Denk je op vrijdagavond de naam van je favoriete kandidaat naar The Voice te sms'en, kies je het nummer 3333. Michiel kroop tijdens EkstraWeekend in het antwoordapparaat van het populaire televisieprogramma en feliciteerde Kokkie van harte met de gewonnen schoorsteen!

4. 3FM Megahit op Radio 1 met Wilbert Muts

Kris Berry werd vrijdagmiddag door Coen en Sander gebeld met goed nieuws: haar track 'Let Go', samen met Perquisite, is uitgeroepen tot 3FM Megahit. Het gesprek was lichtelijk bijzonder en verliep niet geheel vlekkeloos. Heeft ze nou Wilbert Muts aan de telefoon of wil Coen met Kris op date?

5. 3FM DJ's trekken lootjes voor Sinterklaas

Sinterklaas is in het land! Daarom trokken de aanwezige DJ's woensdagmiddag tijdens Holy Moly lootjes. Ben je benieuwd wie wie heeft? 3FM viert donderdag 5 december Sinterklaas. Die dag verzorgen de DJ's een surprise voor degene die ze getrokken hebben. En daar hoort natuurlijk ook een cryptisch doch scherp gedichtje bij.

6. Chris Ayer en zijn fans opening

De hele week nam Paul de Ochtendshow van Giel over en dat deed hij voortreffelijk. Maar ja, aan vroeg opstaan moet je nou eenmaal wennen en als er dan ook nog een gast in de studio is die geen Nederlands spreekt, is een awkward verspreking snel gemaakt. De nieuwe single van Chris Ayer heet 'Opening', maar toen Paul het woord zei in combinatie met een verhaal over een fan, kreeg het woord ineens een heel andere wending.

>> Check alle beelden van Chris Ayer in De Ochtendshow

7. Leeuwarden, Leeuwarden

De Amerikaanse ska-punk band Sublime telt de dagen af voor 3FM Serious Request! In Timur Open Radio ontdekte ze een heus 'Leeuwarden, Leeuwarden' mama appelsapje in het nummer 'Caress Me Down'.

Bonus: Jake Bugg live vanuit Kopenhagen

Dit was genieten! Jake Bugg vierde 18 november in Kopenhagen de release van zijn nieuwe album Shangri La. Exclusief bij 3FM kon je het concert online volgen. Gemist? Kijk het hier terug:

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie