3FM nieuws

Paskal Jakobsen duikt solo het theater in

  1. Nieuwschevron right
  2. Paskal Jakobsen duikt solo het theater in

Paskal Jakobsen, de frontman van BLØF, gaat solo! De zanger duikt in het voorjaar van 2016 het theater in met zijn soloprogramma Stedentrip.

(Foto: Ben Houdijk)

Giel belde maandagochtend 13 april met Paskal Jakobsen over zijn solotour. De zanger benadrukte dat een solocarrière niet betekent dat het slecht gaat met BLØF. "Als er ook maar enige suggestie wordt gewekt dat het met BLØF misschien niet goed zou gaan, dan kan ik dat bij deze mooi onderuit halen. Ik heb het super naar m'n zin met die gasten."

Theatertour

In zijn theatertour Stedentrip zingt Paskal Nederlandstalige nummers van onder meer Maarten van Roozendaal, Thé Lau en Ramses Shaffy. Maar ook veel eigen, nieuwe nummers. "Een stuk of zes, zeven nieuwe nummers", zei de zanger tegen Giel. "Ik heb nog niks af, tenminste niet om te laten horen. Er komt in eerste instantie ook helemaal geen album van, het blijft gewoon toch in het theater."

Voorjaar 2016

De theatertour van Paskal gaat in het voorjaar van 2016 van start. De kaartverkoop start in mei. "De eerste helft van 2016 is voor BLØF een rustige periode. Er is dus ruimte in de agenda om eens iets anders te doen."

Ster advertentie
Ster advertentie