3FM nieuws

Joël Domingos staat ‘VoorAan’ in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Joël Domingos staat ‘VoorAan’ in de 3FM Live Box

Bij VoorAan begeleiden 3FM-dj's Jamie & Olivier je door de nieuwste en fijnste muziek. Zo ook de muziek van niemand minder dan: Joël Domingo! Hij trof in December al volle zalen in het voorprogramma van Antoon. Ook maakte hij muziek in de supermarkt en heeft Joël een nieuw nummer, nog vers van de pers! Als kers op de taart speelt hij nu ook live bij Jamie en Olivier in de 3FM Live Box.

‘Droom die werkelijkheid werd’

In december stond Joël in het voorprogramma van Antoon in de Ziggo Dome. "Ik vond het super sick, het was echt een droom die werkelijkheid werd." Joël wilde altijd al eens een keer in de Ziggo Dome staan, maar dat het zo snel realiteit werd had hij niet verwacht.

‘Beetje Vrijheid’

Zijn nieuwste track ‘Beetje Vrijheid’ is niet op de traditionele manier ontstaan. In plaats van in een studio, ontstond dit nummer in de supermarkt. Joël was al met deze track bezig, maar had op een gegeven moment geen inspiratie meer. "Totdat ik dus op een dag door de supermarkt liep en een idee kreeg voor de beat. Neuriënd liep ik zo snel mogelijk de supermarkt uit. Ik werd nog raar aangekeken bij de kassa tijdens het neuriën."

De tekst van dit lied gaat over verlatings- en bindingsangst. "Ik heb zelf een vorm bindingsangst en kom altijd uit bij iemand met verlatingsangst. Op de èèn of andere manier zoeken dat soort mensen elkaar op."

Ben jij benieuwd naar zijn nieuwste nummer? Check dan hier zijn live optreden bij VoorAan in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie