3FM nieuws

Concert The Black Keys in de Ziggo Dome afgelast

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert The Black Keys in de Ziggo Dome afgelast

De geblesseerde schouder van bandlid Patrick heeft ervoor gezorgd dat The Black Keys hun optredens tot 10 maart moeten afzeggen. Dat betekent ook dat hun concert in de Ziggo Dome op 23 februari is afgelast.

(fotograaf: Hans-Peter van Velthoven)

Het 3FM Presents concert van The Black Keys in de Ziggo Dome op maandag 23 februari wordt afgelast. De band is genoodzaakt de optredens die onderdeel zijn van hun Europese Turn Blue World Tour tot 10 maart te annuleren. Drummer Patrick Carney heeft namelijk last van een schouderblessure en heeft tijd nodig om te herstellen.

Kaartje gekocht? Houd je mail box in de gaten.

De tourdata kunnen helaas niet ingehaald worden, vanwege het volle schema van The Black Keys en de beschikbaarheid van de zalen waar de concerten gepland stonden. Heb jij een kaartje gekocht? Houd je mailbox in de gaten, want je krijgt zo spoedig mogelijk bericht over de restitutie mogelijkheden.

Geblesseerde schouder

In een verklaring laat de band weten: "Het spijt ons heel erg dat we onze optredens tot 10 maart moeten afzeggen. Patrick heeft tijd nodig om te genezen. We willen al onze fans bedanken voor hun steun en we kijken ernaar uit om weer terug de weg op te gaan." Patrick blesseerde op 3 januari zijn schouder toen het gewricht uit de kom vloog tijdens een duik in zee en een grote golf met de muzikant aan de haal ging.

Ben jij een arme prijswinnaar die bij 3FM kaartjes heeft gewonnen voor het concert? Check snel je mailbox!

Ster advertentie
Ster advertentie