3FM nieuws

Nederland helpt Sint-Maarten

  1. Nieuwschevron right
  2. Nederland helpt Sint-Maarten

Op 6 september werd Sint-Maarten getroffen door de verwoestende orkaan Irma, die een enorme schade heeft aangericht. Vandaag staat de hele dag in het teken van 'Nederland helpt Sint-Maarten'. Het hele land komt vandaag samen in actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van deze ramp via Giro 5125 van het Rode Kruis. 3FM ook!

Sint-Maarten

Op dit moment is zeventig procent van de huizen op Sint-Maarten beschadigd of onbewoonbaar. Bewoners van het eiland hebben dringend voedsel, schoon drinkwater en onderdak nodig. Het Rode Kruis heeft geld nodig om deze mensen te helpen. Met medicijnen, dekens en kleding, maar ook met hulp op de langere termijn.

Nederland helpt

3FM staat vandaag de hele dag in het teken van deze nationale actie. Het actiecentrum staat in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. 3FM-dj Angelique is daar de hele dag aanwezig om ons op de hoogte te houden van alle updates. Ook nemen onze dj's plaats zullen in het call-center om de hele dag jouw belletjes op te nemen en jouw donaties te verwerken. Allemaal om de slachtoffers van deze verwoestende ramp te helpen.

Help jij ook? Doneer dan via deze link of via Giro 5125 en help Sint-Maarten!

Ster advertentie
Ster advertentie