3FM nieuws

Verjaardag Michael Jackson wereldwijd gevierd

  1. Nieuwschevron right
  2. Verjaardag Michael Jackson wereldwijd gevierd

Michael Jackson-fans van over de hele wereld komen 29 augustus 2013 op Instagram samen, om de verjaardag van de overleden King of Pop te vieren.

'Michael Jackson We Are One Worldwide Birthday Celebration' is een initiatief ter ere van Michael Jackson die vandaag (29 augustis 2013) 55 jaar zou zijn geworden.

'We Are One' op Instagram

Het is een wereldwijde actie om Michael Jackson te herdenken en om zijn boodschap, 'We Are One', te verspreiden. Fans worden opgeroepen om een korte video op Instagram te plaatsen waarin ze iedereen laten weten op welke manier zij hopen en wensen dat de wereld een betere plek wordt. De beelden zijn te bekijken op de site van Michael.

De boodschap van Michael Jackson

Op deze website van Michael Jackson, die door Sony Music wordt beheerd, staat meer uitleg over de viering en de boodschap van de in 2009 overleden legende.

"Michael Jackson geloofde dat alle mensen uniek en gelijk zijn, ongeacht ras of cultuur. Zijn boodschap draaide om eenheid, harmonie en hoop voor een betere wereld. Eer Michael op deze speciale dag, de dag van zijn geboorte, door deze boodschap te verspreiden."

Michiel draait DJ Sandstorms Michael Jackson-mix

Vlak na de dood van Michael in 2009 maakte DJ Sandstorm voor Extra Weekend een korte mix van Michael Jackson-nummers. Michiel draaide hem op de verjaardag van Michael, tijdens zijn invalbeurt bij Effe Ekdom. Beluister hem hieronder terug.

XL Album Special: Michael Jackson - Thriller

Thriller bestond 29 november 2012 30 jaar. Daarom maakte Michiel een extra lange Album Special over de legendarische plaat! Check hem hier!

Ster advertentie
Ster advertentie