3FM nieuws

Documentaire Bruce Springsteen in Nederlandse bioscopen

  1. Nieuwschevron right
  2. Documentaire Bruce Springsteen in Nederlandse bioscopen

De documentaire Springsteen & I over Bruce Springsteen is maandagavond 22 juli in veertien Nederlandse bioscopen te bekijken.

Er is een nieuwe documentaire gemaakt over Bruce Springsteen, waarin wordt gefocust op de band die Springsteen met zijn fans heeft. De documentaire draait maandagavond 22 juli in veertien Nederlandse Pathé-bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Breda, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Tilburg, Zaandam en Zwolle.

Documentaire voor en door fans

De documentaire Springsteen & I geeft een inzicht in de sterke band tussen een artiest en diens toegewijde fans.

In Springsteen & I worden de verhalen van de fans – waarvan sommige het geluk hadden het podium te delen met hun held – afgewisseld met niet eerder vertoonde concertbeelden. De documentaire is zelfs opgebouwd uit video’s die vanuit de hele wereld zijn opgestuurd door meer dan tweeduizend fans.

Springsteen & I geproduceerd door Ridley Scott

Springsteen & I werd geproduceerd door filmregisseur Ridley Scott (Blade Runner, Gladiator). Op de website van de film schrijft Scott:

"Deze schitterend samengestelde film geeft ons een uniek en krachtig beeld van een artiest en de impact die hij heeft op mensen die zich verbonden voelen met zijn muziek."

Ster advertentie
Ster advertentie