3FM nieuws

Goldband gaat los in de 3FM Live Box met 'Rommel'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband gaat los in de 3FM Live Box met 'Rommel'

Het was weer een feestje in de 3FM Live Box vanochtend! Goldband kwam langs bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow en speelde daar voor het eerst live hun gloednieuwe single 'Rommel'. Gisteravond werd als grote verrassing de nieuwe EP gereleast, wat een drieluik bleek te zijn in plaats van een enkele track. Als klap op de vuurpijl werden de Haagse jongens voor hun optreden verrast met het nieuws dat ze met 'Rommel' de 3FM Megahit hebben gescoord!

3FM Megahit

Ondanks dat 'Rommel' pas net uit is, heeft Goldband met dit nummer al de 3FM Megahit op zak. Dat goede nieuws maakten 3FM-dj's Rob & Wijnand bekend toen de jongens vanochtend bij hen te gast waren in de Ochtendshow. Ondanks dat het vroeg (of heel laat) voor de jongens was, reageerden ze enthousiast en dankbaar. "Heel leuk dit, dankjewel! Fucking vet."

'Rommel'

'Rommel' is een van de drie tracks op de nieuwe EP van Goldband. De voormalig stukadoors noemen het een concept EP en verwijzen ook naar een drieluik, waarin de nummers een geheel vormen. 'Rommel' is als tweede aan de beurt en is weer een echte 80's knaller met de juiste hoeveelheid chaos. Er wordt gezongen over "rommel": alcohol en andere verdovende middelen waar de jongens volgens de track niet van af kunnen blijven.

Vanochtend speelde Goldband 'Rommel' voor het eerst live sinds 'ie uit is in de 3FM Live Box. Check het optreden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Festivalzomer

Het festivalseizoen komt er weer aan en de jongens van Goldband hebben natuurlijk een drukke planning voor de boeg. "We kijken echt uit naar alle mooie festivals deze zomer, zoals Pinkpop, Best Kept Secret en Zwarte Cross."

Ster advertentie
Ster advertentie